PROGRAMMA’S

Bij mijn programma’s help ik om Food, Move, Mind & Body weer in balans te krijgen. Wellicht denk je nu “Ik wil wel,maar waarom zou dit programma nu werken?”  Als je al zo lang in die luchtbel zit is het moeilijk voor te stellen dat dit je gaat helpen! Je bent al zo vaak opnieuw begonnen en je hebt geen zin in de zoveelste lijnpoging of weer van alles te doen om gezond te worden.

Juist daarom wil ik met jou aan de slag! Want ik weet wellicht hoe je die bel kan doorprikken! En mijn aanpak heeft niets met een dieet of streng regime te maken. Want als ik het zo inschat weet jij er al best veel…alleen nog wat puntjes op de i. Veel voornamer is het om anders over je eigen lichaam te gaan denken en te weten hoe het werkt. De balans te krijgen tussen alle vier de visies!

En daar kan het programma van IK! jou bij gaan helpen! Ik hoop zo dat iedereen die met dit probleem worstelt om wat voor reden dan ook gelukkig kan worden met zijn/haar eigen lichaam. Niet constant alle blaadjes en modetrends wilt volgen. Nee, enkel wat voor jou goed voelt! Je leven niet langer laat beïnvloeden door het cijfer op de weegschaal.

Zelf heb ik een aversie tegen mijn lichaam gehad. En waarom zou ik dat wel hebben kunnen veranderen en jij niet? Ik wil jou dat heel graag leren op een inspirerende manier!

Wil jij:

=

Leren hoe je hormonen werken en hoe je daar zelf grip op kunt krijgen?

 

=

Leren ontspannen?

 

=

Met kleine veranderingen een groot verschil maken?

 

=

Beter begrijpen wat er in je lichaam gebeurd?

 

Wil jij:

=

Weten waarom je doet wat je nu doet en hoe je dit kunt veranderen?

 

=

Weten welke mineralen goed zijn voor jou en je kinderen?

 

=

Meer energie voor je gezin?

 

=

Op een leuke, efficiënte manier gaan bewegen?

 

Wil jij:

=

Grip op je emotie's?

 

=

Leren waarom rust en ontspanning onlosmakelijk verbonden zijn met je gewicht?

 

=

De oorzaken aanpakken in plaats van de symptomen?

 

=

Een paar kilo afvallen, zonder dat je honger hebt?

 

Heb je nog vragen?

Vind je het lastig om een keuze te maken welk pakket bij jou past? Ik help je graag.

Samen kijken we wat je nodig hebt, tegen welke obstakels je aanloopt, welke lichamelijke klachten er zijn, welke bergen te hoog zijn en waar jouw talenten en krachten liggen. We nemen alle stukjes en kijken naar de schakel tussen willen, moeten, doen en voelen.  

Ook kan het zijn dat we kiezen voor het dnaonderzoek of ander onderzoek, om nog specifieker te kunnen gaan kijken welke behandeling bij jou past.
Mijn doel is heel duidelijk: jou eigen ik! worden. De leeuwen te verslaan, kwaliteiten meer naar voren te laten komen en je positieve mind naar voren te schuiven. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat je een leefstijl kunt creëren die van jou is en je dus ook geen moeite kost.
Tijdens mijn begeleiding komen diverse onderwerpen aan bod:
– FOOD: Hoe eet jij? Wat zou er beter kunnen? Waar krijg je klachten van?
– MOVE: Beweeg jij wel voldoende? Hoe kun je hiervoor zorgen?
– MIND: Ontspan je genoeg? Hoe is je slaappatroon? Hoe ga je om met stress? Hoe is je balans tussen werk-privé? En hoe ga je om met emoties?
– BODY: Hoe voel je je? Heb je veel last van bepaalde lichamelijke klachten? Wat kunnen we daarmee doen?
Laat je gegevens achter via onderstaand formulier eni ik neem contact met je op.

Vraag hier een intakegesprek aan!

ADRES

 

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

 

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

 

 

CONTACT

+3161253001

info@ankamertens.nl

info@ankamertens.nl

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang tevens onze handige foodplanner volledig gratis!