Ingrediënten:
2 eieren
4 el plantaardige room
snuf zeezout
Kokosolie om in te bakken
Keuzevariatie
Bereidingswijze:
Meng in een kom de eieren, room en zout.
Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe.
Verhit in een pan de olie op middelhoog vuur en bak hierin de omelet aan beide kanten.
KEUZEVARIATIES
BASILICUM CHAMPIGNON OMELET 2 el groene basilicumpesto, 6 champignons, gesneden HUMMUS OMELET 70 gram gesneden courgette in stukjes, 2 el hummus, 1 tl rode tomatenpesto
ITALIAANSE OMELET ¼ paprika in stukjes, 1/2 tomaat in stukjes, 25 gram mozzarella in stukjes, 1 tl Italiaanse kruiden
BOEREN OMELET 60 gram gerookt spek, ½ tomaat, ½ tl komijnzaad, ½ tl korianderpoeder ,½ tl oregano
FETA PAPRIKA OMELET ½ paprika in kleine stukjes, 25 gram verkruimelde fetakaas/violife
Varieer er op los! Vergeet de vergeten groenten niet.
Comments