top of page
Zoeken

Soep en variaties

IS PERFECT VOOR MENSEN MET WEINIG TIJD OF ALS JE EEN MINIMAAL BUDGET HEBT. JE KUNT EEN FLINKE HOEVEELHEID KOKEN EN HET IN PORTIES INVRIEZEN. OOK KUN JE ALLERLEI SOORTEN GROENTERESTEN ERIN VERWERKEN. MEENEMEN KAN HEEL HANDIG DOOR HET IN DE OCHTEND EVEN OP TE WARMEN EN IN EEN THERMOSKAN TE VERVOEREN. ZO IS DE SOEP TEGEN DE TIJD DAT JE LUNCHPAUZE BEGINT PRIMA OP EETTEMPERATUUR! ZELF NEEM IK DE SOEP ALTIJD ALS TUSSENDOORTJE EN VIND HET HEERLIJK! OOK HIERIN HEB JE WEER ZOVEEL VARIATIES!


INGREDIENTEN; 1 UI, IN STUKJES 2 EL KOKOSOLIE OF ROOMBOTER 500 ML KOKOSMELK 500 ML WATER ZOUT EN PEPER NAAR SMAAK + ÉÉN VAN DE KEUZEVARIATIES


BEREIDINGSWIJZE; Verhit de olie in de pan. Bak de ui zacht op middelhoog vuur. Voeg het water en de kokosmelk toe en breng het aan de kook. Voeg de ingrediënten van de variatiekeuze toe en kook deze 10 minuten op laag vuur met het deksel op de pan. Pureer de soep en doe de soep terug in de pan. Breng op smaak met zout en peper

KEUZEVARIATIES

TOMATENSOEP 5 tomaten in vieren 1 el zoute sojasaus voeg bij serveren 4 el crème fraîche toe WORTEL LINZENSOEP 400 gram wortel in stukjes 300 gram gare rode linzen 1 el verse bieslook COURGETTESOEP 2 courgettes in stukjes 2 el Italiaanse kruiden (voeg bij het serveren wat geraspte geitenkaas toe) PINDASOEP 4 el pindakaas 3 el zoute sojasaus 200 gram gebakken kipfilet (toevoegen na het pureren)

Comments


bottom of page