Start november en ga 6 maanden

     fanatiek aan de gang met jouw gezondheid! 

 

Misschien herken je dit wel. Het gaat heel de dag best lekker en ineens zijn daar in de avond de M&M’s. Je blijft maar roepen: “Get in that bowl!” Ze spurtelen nog wat tegen maar jij wint het van die kleine gekleurde monster. Hap, slik weg. En bij de laatste hap voel jij je al schuldig. Je neemt je voor om de volgende dag fris en fruitig op te staan, maar daar is die spiegel ineens. Je kijkt erin en voelt je vervelend, futloos en gewoon niet happy. Je voornemen blijft telkens een voornemen. Maar toch blijf je doorzetten en YES!  De eerste kilo is eraf!

Maar dan is het zover: “Je maandelijkse ding”. Manlief en kinderen duiken een aantal dagen onder in de bunker en de maandverbandfabrikant is blij met de dubbele dosis die jij inkoopt. (Al zie je bij je man ook steeds meer dat buikje groeien, terwijl hij braaf drie keer in de week naar de sportschool gaat.)

Je denkt terug aan de zwangerschap die er niet vanzelf kwam. Terwijl de buurvrouw snel zwanger was, was het bij jou een lang traject. Je voelt je opgeblazen en je haren vallen met bosjes uit. Je hebt het druk en de ballen in de lucht houden blijkt toch wel een moeilijker kunstje dan je dacht. Het is druk en je moet ontzettend veel. Je handelt constant uit je hoofd en wat je zelf denkt of voelt lijkt niet belangrijk.

Een vraag die je jezelf wellicht kunt stellen: “Zijn je hormonen wel relaxt?”

Hormonen zijn kleine stofjes die als een soort boodschappers je cellen vertellen wat ze moeten doen. Alle hormonen moeten met elkaar kunnen samenwerken en in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. Ook moet ze hun werk kunnen doen en niet lastig gevallen worden door andere í ‘indringers’. Hormonen hebben een grote invloed op hoe je je voelt, wat je eet, je gezondheid en je gewicht. 

Wil jij weer in balans komen, je fit voelen en je happy voelen met je eigen lichaam en humeur? Kijk dan eens of je hormonen nog wel relaxt zijn!

WIL JIJ OOK DAT JE HORMONEN WEER RELAXT GAAN DOEN?

Hier heb je last van
=
Je staat dagelijks moe op
=
Je doet keihard je best, maar je valt geen kilo af
=
Je buik is constant opgeblazen en voelt hard aan
=
Eén keer per maand heb je ruzie met de hele wereld
=
Je kunt de hele dag wel eten
=
Elk spiertje in je lichaam voelt regelmatig 10 jaar ouder
=
Je hebt continue hoofdpijn, wat lijkt op migraine
=
Je bent gemotiveerd, maar toch lukt het je niet
=
Ben je net beter, komt de volgende griep alweer om de hoek kijken
=
Je snaait constant naar iets zoets om de dag door te komen
=
Je hebt een haat-liefde verhouding met de weegschaal
=

Je wilt graag weten wat je zelf kan doen om fit zwanger te worden, zwanger te zijn en fit mama (en papa) te zijn

=
Ontspanning is een woord dat niet meer in je woordenboek voorkomt
=

Je wilt graag tools om relaxt de overgang in te gaan

=
Je bent heel goed geworden in jongleren: de ballen vliegen door de lucht
Heb je last van bovenstaande punten?
Wil je dan eens onderstaande vragen voor jezelf beantwoorden?
=
Wil ik van mijn lichamelijke klachten af?
=
Wil ik mij fit en vitaal voelen?
=
Wil ik meer maar gezond kunnen eten?
=
Wil ik zonder buikpijn de dag door?
=
Wil ik weer shoppen in winkels die jij leuk vindt?
=

Wil ik weer vriendjes worden met de M&M’s?

 

 

=
Wil ik weten hoe jouw lichaam werkt?
=
Geef ik niet op als het even tegenzit?
=

Wil ik mijn glas weer helemaal vol hebben?

=

Wil ik weer kunnen genieten van eten?

=

Wil ik weer energie hebben voor je gezin?

=

Wil ik in de ochtend fris en fruitig opstaan?

Beantwoord jij elke vraag met een overtuigende JA? Dan wordt het nu tijd om je hormonen te leren herkennen en te weten wat ze voor jouw lichaam kunnen betekenen.  Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij weer je eigen IK gaat worden. Omdenken: worden wie je bent! Elke ochtend fris en fruitig opstaan en je motortje op volle toeren kunnen laten draaien zonder bij te tanken; dat wil jij toch ook?

Je wilt weten hoe je weer vriendjes kunt worden met je lichaam. Gaan samenwerken. Weten welke stofjes er wel en niet goed zijn.  Je bent klaar om uitgebalanceerd te gaan eten te gaan,  maar wilt wel begrijpen waarom je steeds zwaarder wordt terwijl je bijna niks eet. (geloof mij; je mag van mij juist veel eten, hoor! ) Je wilt eindelijk de trap op het werk nemen, zonder steeds bovenaan uit te moeten puffen. Je wilt gewoon weer jezelf zijn. Gaan doen waar je van geniet. Balans! That’s the key!

Wat ga ik leren?
We gaan de fundering leggen voor jouw relaxte hormonen.  Je gaat leren:
=
Hoe je van je opgeblazen gevoel afkomt
=
Hoe je je maandelijkse opstandigheid kunt verminderen
=
Hoe je door méér eten kunt afvallen
=
Dat het je lukt om fluitend uit je bed te stappen
=
Dat een goede hormoonbalans alles te maken heeft met je gewicht
=
Hoe je je drang naar suiker kunt gaan reduceren
=
Dat hoofdpijn écht op te lossen is
=
Wat het verschil is tussen trainen en bewegen
=
Dat afvallen niet enkel te maken heeft met voeding en beweging
=
Hoe ook jíj met minder stress de dag door kunt komen
=
Dat voornemens dus niet meer nodig zijn, want dat gewoon starten al genoeg is
=
Hoe je gaat worden wie je eigenlijk al bent

relaxen, DAT GAAN WE DOEN!

Wil jij ook dit jaar nog jouw hormonen relax krijgen? Ben jij er klaar voor om echt jezelf te worden? Te mogen kiezen? Wil jij stoppen met alle die crashdieetjes en hormoonpreparaten? Wil jij snappen hoe jij zelf verantwoordelijk kunt zijn voor een goede balans in je lijf, leven en hormonen? Geef je dan snel op voor het hormoonprogramma! En weet je dat je het meeste wellicht vergoed gaat krijgen van de zorgverzekering? Dus stop met woorden en start met daden! Plan snel een gratis telefonisch gesprek in!

Wie ben ik ?

IK! ben Anka. Mama van vijf meiden die heus wel weet dat het gras niet altijd groener is.

Van een volle peuter naar een een volle puber naar een broodmagere tiener, naar een jonge moeder, naar een stressende ondernemer en….ga zo maar door. Zo kan ik in het kort wel mijn verleden omschrijven. Ik kan het niet onder tafel of banken steken. Eten speelt al heel mijn leven een grote rol. Vroeger at ik de droppot stiekem leeg en als 14 jarig meisje was 1 mandarijntje per dag het maximum. En voelde ik mij toen beter? Helemaal niet! Constant was ik op zoek naar geluk en naar controle over mijn eigen onrust. Na jong moeder te zijn geworden van 4 prachtige meiden en bijna 7 jaar een sportschool te hebben gerund, kwam er in 2013 een wondertje ‘aangevlogen’. Ik was zwanger van onze kleine draak Pien. Een rumoerige tijd omdat ik aan alles twijfelde. De sportschool, mijn vijfde zwangerschap en ga zo maar door. Toen ik dacht alles op de rit te hebben over kwam mij na de geboorte van Pien mijn grootste veranderingen die mij sterker hebben gemaakt dan ooit. Ik werd ziek. Heel ziek. Mijn hormonen gingen na de bevalling van Pien met mij aan de haal. Ik had angststoornissen, zat op de bank zonder te weten dat ik een kindje had en zat in mijn eigen bubbel. Een onwijs heftige tijd die voor heel het gezin een hele grote impact had. Hulptroepen als een psychiater, drie maanden kraamzorg, mijn onwijs lieve coach Annemarie en niet te vergeten de keuze dat John een jaar is gestopt met werken zorgde er deels voor dat ik er bovenop kwam. Toen ik weer wat op de been was ben ik achter de computer gedoken. Ik wist dat ik nog niet beter was. En daarmee begon mijn verdere avontuur. Ik dook in de wereld van hormonen, darmen en brein. Alles viel in elkaar. Ik was dus niet gek. Niet toen ik anorexia had en niet toen ik een psychose had. Ik was totaal uit balans. Studie op studie ben ik gaan volgen om te alles te gaan begrijpen. En tot de dag van nu doe ik dat nog . En ja, elke dag moet ik bewust leven (en dat is voor chaotisch type best lastig) en denken aan balans. En heel vaak moet ik dan weer even op het juiste spoor gezet worden. Maar de kracht is dat ik dit nu zelf kan en weet waar mijn valkuilen liggen. Samen met positiviteit ben ik een heel gelukkig chaotisch sportief mens die van het leven is gaan houden!

Maar dit was niet het enige. Op het moment dat ik daar als een bubbel op de bank zat, 11 dagen na de geboorte van Pien, werd mijn vader ziek. Mijn vader was mijn alles, mijn beste maatje. De band die ik met hem had was en is niet te beschrijven. Hij wist wie ik was. In alle zware tijden zag hij diep van binnen wie ik echt was. Hij is nooit het vertrouwen verloren. Maar het belangrijkste wat hij als gave had: hij kon dingen met je bespreken zonder te oordelen. De mooiste en grootste les die ik ooit in mijn leven heb geleerd. Oordeel nooit en dan ook nooit zonder heel het verhaal te weten. Zie een probleem niet als een probleem op zich. Hoofdpijn komt vaak niet uit het hoofd. En een depressie is niet altijd enkel iets psychisch. En elke situatie is anders net als ieder mens. Dit gegeven gebruik ik dan ook als kracht voor mijn eigen bedrijf. Samen met mijn opleidingen en ervaringen probeer ik jou uit te leggen hoe het lichaam in elkaar zit. En wat voeding, hormonen, leefstijl, stress, rust & balans hier voor invloed op hebben. Ik ben nog steeds immens verdrietig dat wat ik nu wist er 30 jaar geleden niet was. Dat is dan ook mijn motivatie om dit anderen wel te mogen vertellen. Van baby tot ouderen! Kijken naar het totaalbeeld en verbanden leggen is mijn passie. Coaching en verbanden leggen met de disbalans in je lichaam is waar mijn vak uit bestaat. Ik investeer zo graag in jouw gezondheid, zodat jij weer in jouw lichaam gaat geloven. Enkel is motivatie en vertrouwen wat ik van de jou vraag. Gun jezelf het mooiste kado: je eigen ik!

WIL JIJ OOK DAT JOUW HORMONEN WEER RELAXT GAAN DOEN?

Inhoud van het programma
=
Het boek ‘alles draait om hormonen’ van Rineke Dijkinga waar je tijdens de cursus heel veel extra informatie uit kunt halen
=
Een uitgebreide traject waar jij centraal staat en wij op zoek gaan naar de oorzaak
=
Je gaat de juiste stappen zetten om een gezonde Food, Move & Mind in je leven in te passen
=
Je gaat niet alleen leren over voeding maar ook over het proces wat hier bij hoort en hoe jij met verleidingen om kunt gaan zonder stress en schuldgevoel
=
Je gaat leren welke mineralen en vitaminen goed zijn en welke niet
=
Je gaat leren hoe je hormonen werken en hoe je daar zelf grip op kunt krijgen
=
Wij gaan de oorzaak aanpakken in plaats van symptomen
=
Je gaat leren wat spanning en ontspanning is en de invloed daarvan op je gewicht (en gaan hier veel mee oefenen)
=
Je gaat leren waarom je doet wat je doet en hoe je dat kun veranderen
=

Je zult ervaren dat je met kleine veranderingen in je voeding al een groot effect kunt krijgen. En ook heel je gezin mee kan eten!

=
Ik ga je leren dat je gezond kunt eten zonder honger
=
Je gaat leren eten waarvan jij dacht dat het gezond was leren herkennen en wat je beter kunt eten
=
Je gaat op een leuke, efficiënte manier leren bewegen.
=
Je gaat leren wat ontspannen is en hoe je tijd kunt maken voor ontspanning in je overvolle agenda
=
Je gaat etiketten leren lezen en gezond boodschappen doen. Dit doen we dmv een safari in de supermarkt!
=
Je gaat leren dat een gezonde leefstijl helemaal zo moeilijk nog niet is! En dat je echt geen uren in de keuken hoeft te staan
=

Maandelijks een leuke leerzame  face to face live bijeenkomst (of individueel gesprek) van waar we alle onderwerpen de revue laten passeren. Er zijn dus 6 live afspraken!

=

Een twee wekelijks online coachingsessie

=

Wekelijkse modules en opdrachten via je werkboek en veel online tools die jou elke dag motiveren jouw doel te bereiken

=

Complete weekmenu’s met makkelijke te bereiden recepten samen met een boodschappenlijst

=

Leuke wekelijkse sportworkouts die je ook thuis kunt uitvoeren

Na mijn tweede zwangerschap waren mijn hormonen net zo in de war als ik zelf. Faye is geboren met een geplande keizersnede, dit onaangekondigde einde van de zwangerschap had veel meer effect op mijn lichaam dan ik ooit had kunnen denken. Ik had acne, hoofdpijn, darmklachten en door het vele huilen van Faye had ik een slaaptekort.

Anka leerde mij dat mijn lichaam uit balans was, en hoe ik mijn lichaam kon helpen terug in balans te komen. Door praktische tips die ik goed kon toepassen voelde ik me met de week rustiger en beter in mijn vel. Daarnaast hielp Anka me bij het accepteren van mijn nieuwe lijf. Een groter litteken, meer striae en een wat slappere huid, ik heb door Anka leren accepteren dat dit bij mijn lichaam hoort. Nu ik geen buikklachten meer heb en amper nog hormoonpieken is die extra streep op mijn buik ook veel makkelijker te accepteren.

Ingrid Vreijsen

Vorige week werd ik vijftig. Collega’s vroegen 1 voor 1 of ik dat niet erg vond. Kijk ik op een gegeven moment in de spiegel naar mezelf, wat vind ik nu hiervan? Momentje van bezinning. Ik zit voor het eerst in jaren weer goed in mijn vel. Zie er beter uit als ik in jaren heb gedaan (dat dat regelmatig tegen mij gezegd wordt helpt zeker). Paseer op mijn verjaardag de magische grens van de drie cijfers naar de twee. Ik heb weer meer over mezelf geleerd en heb ook mijn zelfvertrouwen weer terug. O ja, ik ben ook eindelijk mijn huis aan het opruimen. Ik ben er nog niet, maar ga er zeker komen mede dankzij Anka. Bedankt!!

Marja Bastiaansen

Anka is iemand die heel doortastend is. Ze gaat door tot op de bodem om de mogelijke oorzaak van gezondheidsproblemen te achterhalen en geeft niet makkelijk op. Ze geeft je handvatten
en is goed om je gezondheid ook vanuit verschillende hoeken te belichten en heb hierdoor inzichten gekregen waar ik vol vertrouwen voor mezelf mee aan de slag kon. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat Anka heel realistisch de zaken bekijkt.
Dank je wel hiervoor Anka!

Evelien Vorstenbosch

Anka leert mij hoe ik moet plannen: mijn huishouden, wat ik eet, mijn werk en afspraken. Hierdoor heb ik veel meer rust en overzicht in mijn (voorheen) chaotische hoofd én daardoor van ik ook nog eens af! En het belangrijkste van een TOP-coach: oordeelt niet, maar luistert naar je!!

Jacomijn Dijkers

In het begin van mijn traject was ik boos en opstandig door alle veranderingen in mijn leefstijl. Nu ben ik blij en voel ik me lekker! Had ik maar eerder geweten wat ik nu weet. Zonder Anka was ik hier nooit aan begonnen!

Ruth van Erkel

Wat zijn de kosten?

 

Klaar met die hormonen? Wil jij weer eten,genieten en relaxen? Geef je dan nu op voor de eerste stap! Samen gaan wij op zoek waar jouw lichaam behoefte aan heeft! Het hele traject is gericht op jouw behoefte. KLAAR MET ZOEKEN? KLAAR MET ALTIJD MAAR IN JE HOOFD BEZIG TE ZIJN MET (NIET) ETEN? BEL DAN NU OP VOOR DE EERSTE STAP! SAMEN GAAN WIJ OP ZOEK WAAR JIJ AAN HEBT!

VOORAFGAAND AAN DE eerste afspraak ONTVANG JE EEN UITGEBREIDE VRAGENLIJST PER MAIL. HIERMEE KRIJG IK INZICHT IN DE KLACHTEN, ALGEHELE GEZONDHEID, HISTORIE EN VOEDING. ZO HEB IK AL EEN GOED BEELD VAN JE HULPVRAAG OM GOED VOORBEREID het traject IN TE GAAN.

TIJDENS het traject GAAN WE NOG VERDER IN OP DE KLACHTEN EN VRAGEN, WAARNA EVENTUEEL AANVULLEND ONDERZOEK NODIG IS. SAMEN KIJKEN WIJ WELKE TESTEN NODIG ZIJN EN WELKE NIET. (dit speelt meer in een individueel traject)

NADAT DIT Ik ALLE GEGEVENS COMPLEET HEB, krijg je een persoonlijk advies waarna je in de maandelijkse gesprekken, online afspraken en via het online gedeelte ( waarin je ook regelmatig leuke recepten krijgt, tips, quotes en een grote database met veel informatie) heel veel gaat leren over jouw eigen lichaam! met mij natuurlijk op de achtergrond voor al jouw vragen! 

MIJN MISSIE IS OM JE BIJ DE HAND TE PAKKEN EN STAPJE VOOR STAPJE TE BEGELEIDEN EN DE LEEFSTIJL TE KIEZEN DIE BIJ JOU PAST. IK KIJK DUS HEEL GOED WELK TEMPO ER BIJ IEMAND PAST I.P.V. EEN KANT EN KLAAR PLAN OM EEN SNEL RESULTAAT TE BEHALEN. WE ZORGEN ER SAMEN VOOR DAT VERANDERINGEN BLIJVEND GAAN WORDEN. WE GAAN AAN DE GANG MET DE VERSCHILLENDE FACETTEN ALS VOEDING, BEWEGING, HORMONEN, NEUROTRANSMITTERS, ADEMHALING, DARMFLORA, SPIJSVERTERING, STRESSREDUCTIE EN SLAAP en mindset.

 

   Voor dit programma betaal je slechts

€58,95,- per maand voor het groepstraject

€98,95,- per maand voor het individueel traject 

 CALL TO ACTION!

EEN GROOT DEEL KAN OOK NOG VERGOED WORDEN IN DE AANVULLENDE VERZEKERING!

  als je het bedrag ineens betaald krijg je 5% korting!