Lieve allemaal,
Milou vroeg mij een samenvatting te schrijven van afgelopen jaar, want dat is leuk voor een blog zei ze. Denk denk denk. Tja, mijn jaar: laten we zeggen. Gewoon op zijn Anka’s! Druk, chaotisch, veel, genieten, mooi, inspiratie en te leuk! Maar als ik heel heel stiekem terug kijk, ben ik dit jaar best heel trots. De jaren hiervoor waren niet altijd even leuk. Gezondheid, overlijden en zakelijke aspecten passeerden de revue. Een revue die niet heel erg tof was. Maar dit jaar was er ineens een nieuwe show! Cabaret, ballet, kinderentertainment, hardcore, dance; alles door elkaar! Een feest was het zeker! Vorig jaar had ik als droom voor 2017 rust te krijgen in mijn hectisch leventje. Een eigen praktijkruimte, vaste werktijden (dat was raar voor mij!) en Milou hebben gezorgd dat er balans kwam in mijn passie voor mijn werk en gezin. Ik heb onwijs veel mooie mensen mogen begeleiden. De groepen zaten keer op keer vol met super veel uitdaging. Maar vooral ben ik trots op al die mensen die zoveel resultaat hebben behaald! Wat een kilootjes zijn eraf, buikklachten zijn vermindert en mensen voelen zich happy in hun vel!
Mijn doel voor 2018? Laten we eerst voorop stellen dat mijn nieuwe paleisje helemaal af gemaakt gaat worden in dit jaar. Een huis waar John en ik altijd van hebben gedroomd (heb ik hem eigenlijk al bedankt in deze blog… want zonder hem kon ik niet zoveel uurtjes in mijn tweede passie stoppen). Ook ga ik in april een studie afronden voor de opleiding mindfulness en zal ik in januari nog 2 studies voort zetten en hopelijk rondom de zomer afronden! En tja, wat blijf ik doen voor Ik!? Buiten de onwijs gave workshops die er gaan komen, de ontlasting onderzoeken en bloedonderzoeken die uitgebreid gaan worden en dat ik met een paar mooie bedrijven mag gaan samenwerken, denk ik dat ik maar eens een jaartje blijf doorgaan hoe ik nu doe. Wow klinkt dat uit mijn mond? Ja! De spreuk voor 2018 is voor mijn klanten is: Ik leer je te worden wie je bent! En dat vind ik voor mijzelf ook wel een goed streven! Want ook al heb je een kilootje teveel of veel lichamelijke klachten: van binnen ben je goed… een mooi, uniek mens! Daarom een supermooi, gezond maar vooral glinsterend 2018 gewenst en wellicht tot in het nieuwe jaar!