Je gezin! Dat is voor iedereen nummer 1! Zeker als het om je kinderen gaat. Maar soms zie je dat die kleine uk (of stuiterende tiener), gewoon niet lekker in zijn of haar velletje zit! Buikpijn, moe, niet kunnen slapen, vaak oorpijn, slecht eten, overgewicht, taal-spraakproblemen, boos of druk zijn veel voorkomende klachten. U probeert een antibioticakuurtje maar na kuur 4 bent u nog steeds terug bij af. Ook weet u niet wat u moet doen om het drukke gedrag of kilootje teveel in goede banen te leiden. Wist u dat een disbalans al in de jonge jaren kan ontstaan? En dat er vaak een addertje onder het gras zit wat veel klachten kan veroorzaken? Denk hierbij aan een voedingsintolerantie, parasietje, disbalans darmflora en slechte spijsvertering. 

Zijn jullie er klaar voor om met het gezin -en nog belangrijker vóór jezelf- aan de slag te gaan? Willen jullie samen weer vol energie door het leven gaan?

Ik ga samen met jullie het avontuur aan naar een nieuwe leefstijl. Ik ga uit van drie visies: FOOD, MOVE en MIND. Als deze drie in balans zijn, kun je alles aan. Ik hou hierbij altijd rekening met de wensen, behoeften en leefstijl van het gezin. Want je gezin is het belangerijkste…samen met jezelf (je eigen ik dus)!

Bij dit programma help ik jouw gezin om Food, Move, Mind & Body weer in balans te krijgen. Wellicht denk je nu “Ik wil wel,maar waarom zou dit programma nu werken?”  Als je al zo lang in die luchtbel zit is het moeilijk voor te stellen dat dit je gaat helpen! Je hebt al zoveel dingen met je kleine spruit geprobeerd. En niks werkt! Je bent al zo vaak opnieuw begonnen met balans en gezond eten binnen het gezin. En ook de buikpijn van de kleine blijft maar

Juist daarom wil ik met jullie aan de slag! Want ik weet wellicht hoe je die bel kan doorprikken! En mijn aanpak heeft niets met een dieet of streng regime te maken. Want als ik het zo inschat weet je dat ook ik vijf kinderen heb. Veel voornamer is het om anders over gezond zijn en dat een oplossing veel dichter bij ligt dan jij denkt! Balans….dat is the key!

En daar kan het programma van IK! jullie bij gaan helpen! Ik hoop zo dat iedereen die met een ‘kinder’probleem worstelt om wat voor reden dan ook rust en stabiliteit kan krijgen. En dan niet via wetjes en regeltjes. Nee, enkel wat voor jou goed voelt! 

Zelf heb ik ook een druk leven met en stuiterende tieners, dwarsliggende pubers en (soms) dreinende kleuters. En waarom zou ik dat wel hebben kunnen veranderen ( ok, ook bij mij is het gras niet  groen hoor:)) en jij niet? Ik wil jou dat heel graag leren op een inspirerende manier! En dan nemen we meteen die oorontsteking van de kleine mee. 

Wat ga je leren?

=

De juiste stappen om een gezonde Food, Move & Mind in je leven in te passen

=

Welke mineralen en vitaminen juist goed zijn en welke niet

=

Hoe je hormonen al op jonge leeftijd invloed kunnen hebben op je lichaam en hoe je daar zelf grip op kunt krijgen

=

Hoe belangrijk het is om de oorzaak aan te pakken in plaats van de symptomen

=

Waarom rust en ontspanning onlosmakelijk met je gewicht te maken hebben

=

Waarom je doet wat je nu doet en hoe je dit kunt veranderen

=

Dat kleine veranderingen in je voeding al een groot verschil kunnen maken

=

Hoe je goed en lekker kan eten zonder honger

=

Dat eten waarvan jij dacht dat het gezond was, je niet meer moet eten

=

Hoe je op een leuke, efficiënte manier kunt gaan bewegen

=

Hoe je alles in het gezin op een ontspannen kan laten verlopen

=

Hoe je je sportprestaties kunt verbeteren

ZIJN ONDERSTAANDE PUNTEN HERKENBAAR?

=

Wil jij een fit en vitaal gezin?

=

Wil je rust en structuur?

=

Wil je blije gezichtjes aan tafel?

=

Wil je geen oorpijn en snotterende neusjes?

=

Wil je wegwijs in voedingsjungle?

=

Wil je geen oorpijn en snotterende neusjes?

=

Wil jij gezonde en verse maaltijden?

=

Wil je weer een kind zonder buikpijn?

=

Wil jij weer door kunnen slapen?

=

Wil je lekker achter een bal aanrennen?

=

Wil je lekker achter een bal aanrennen?

=

Wil je weten wat of je gezin extra multi nodig heeft?

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Heeft jij kleintje soms zoveel last van onverklaarbare buikpijn of langdurige snotneuzen? Wil jij lekkere gezonde maaltijden op tafel zetten en geen sippe lipjes? Dan gaan wij samen kijken wat een mogelijke reden kan zijn voor de vele toiletbezoeken of slapeloze nachten! Maak snel een afspraak en wij gaan samen aan de slag om dit doel te behalen! Afspraken zullen soms samen met de ouder zijn maar soms ook zonder. Dit is helemaal afhankelijk van de vraag en de behoefte. Laten we lekker van slag gaan om weer gezellig, uitgeslapen en fit aan de keukentafel te zitten!

Wat zijn de kosten?

Klaar met zoeken? Klaar met de krampjes? Bel dan nu op voor de eerste stap! Samen gaan wij op zoek waar jullie behoefte aan hebben! het hele traject is hier op gericht.

Een hoop wordt al duidelijk met de intake. Dit is onze uitgangspositie. Voorafgaand aan de intake ontvang je een uitgebreide vragenlijst per mail. Hiermee krijg ik inzicht in de klachten, algehele gezondheid, historie en voeding. Zo heb ik al een goed beeld van jullie vraag om zo goed voorbereid de intake in te gaan.

Tijdens deze intake gaan we nog verder in op de klachten en vragen, waarna eventueel aanvullend onderzoek nodig is. 

Nadat dit is uitgevoerd en ik alle gegevens compleet heb, zullen we in een vervolgconsult plan de campagne bespreken.

Daarna gaan wij samen kijken hoeveel vervolgafspraken er mogelijk nodig zijn. In de tussentijd heb je natuurlijk ondersteuning via de mail of app. En ontvangen jullie regelmatig leuke recepten, tips, quotes en heb je de beschikking tot een grote database met veel informatie en sta ik voor jullie klaar!

Mijn missie is om jullie bij de hand te pakken en stapje voor stapje te begeleiden  en de leefstijl te kiezen die bij jullie past. Ik kijk dus heel goed welk tempo er bij iemand past i.p.v. een kant en klaar plan om een snel resultaat te behalen.  We zorgen ervoor dat maaltijden en leefstijlveranderingen goed in te passen zijn in het gezinsleven. We gaan aan de gang met de verschillende facetten als voeding, beweging, ademhaling, darmflora, spijsvertering, stressreductie en slaap. 

€120,- intake incl. uitwerken plan en advies     

    € 45,- per naconsult 1/2 uur
€ 85,- per naconsult 1 uur
   € 79,- per naconsult bij 6x pakket
   € 45,- aanvraag en uitwerken labonderzoek             

Ik bereken geen extra kosten voor beantwoorden mail en telefoon.

Call to action!
Een groot deel kan ook nog vergoed worden in de aanvullende verzekering! 

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan!

ADRES

 

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

 

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

 

 

CONTACT

+3161253001

info@ankamertens.nl

info@ankamertens.nl

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang tevens onze handige foodplanner volledig gratis!