Als ik blijf kijken
zoals ik altijd heb gekeken
blijf ik denken
zoals ik altijd dacht

Als ik blijf denken
zoals ik altijd heb gedacht
blijf ik geloven
zoals ik altijd heb geloofd.

Als ik blijf geloven
zoals ik altijd heb geloofd
blijf ik doen
zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen
zoals ik altijd heb gedaan
blijft mij overkomen
wat mij altijd overkwam

Maar als ik mijn ogen sluit
en voel mijn ware zelf van binnen
Dan kom ik deze cirkel uit
en kan ik steeds opnieuw beginnen.

Je kunt blijven cirkelen. Blijven hangen in pijn, verdriet en emoties. En gaan eten of juist niet…Want daar heb je controle over toch? Weet dat dit niet de oplossing is. En weet ook dat emotie-eten niet enkel in je mind zit. Als je lichaam uit balans is door welke reden dan ook blijft je lichaam om suiker vragen. Je lichaam zit namelijk in een stresssituatie. En wat doe je als je stress hebt? Vluchten! En wat heb je nodig als je vlucht? Energie!  En zo is de cirkel dan ook rond.

Maar eigenlijk verlang je naar een gezond gewicht. Maar voor mensen die last hebben van eetbuien en emotie-eten is dat alles behalve eenvoudig. Heb jij ook alles al geprobeerd en gemerkt dat je er alleen maar meer overgewicht of meer ondergewicht en meer frustraties aan overhield? Dat komt omdat de meeste methodes geen aandacht besteden aan hoe jij je voelt, welke disbalans er in jouw lichaam speelt en welke invloed dat heeft op je eetgedrag. Pas als je de oorzaak hebt gevonden, kan je de gevolgen succesvol bestrijden. En dat hoef je niet in je eentje te doen. Samen gaan we op zoek naar de bron van de eet-obsessie en leer je negatieve gedachten en emoties los te laten. Daarnaast ga ik naar jouw lichaam kijken: hoe zit het met je hormonen, je spijsvertering, je darmflora en je vitamine en mineralenstatus. Zolang processen in je lichaam niet goed verlopen kun je namelijk niet afvallen. (of aankomen). Geen korte termijn succesjes, maar een blijvend gewichtsverlies. Begin vandaag en gun jezelf voor de rest van je leven, een gezond en fit lijf!

HERKEN JIJ JEZELF IN DE VOLGENDE PUNTEN?

=

Je bent al vanaf jongs af aan bezig met alles wat te maken heeft omtrent eten

=

Je start fanatiek maar steeds strand je weer op hetzelfde

=

Je heb continue een jojo in je handen

=

Stress, onrust en pijn zorgen ervoor dat je terug valt in je oude patroon

=

Vaak lukt het je niet om bij 1 portie te blijven

=

Je leven wordt beheerst door dat stemmetje op je schouder

=

Je zou zo een voedingsgoeroe kunnen zijn, want je weet alles van elke shake of dieet plan

WIL JIJ OOK GRIP OP JE EETGEDRAG EN JE EMOTIE’S ?

IK!

Als klein meisje van zeven was ik al zwaar. En ik kon niet van de snoeppot afblijven. Wat was dat toch? Als tiener was ik er klaar mee. Ik deed samen met mijn moeder diverse pogingen om af te vallen. Tot het ‘noodlot’ toe sloeg en ik de andere kant op ging. Ik was een puber en zoekende naar controle. En die controle had ik gewoonweg niet meer. Ik ging niks meer eten. Ik hield anderen voor de gek maar vooral mezelf. Ik hongerde mijzelf uit. Toen het hoge woord eruit was, volgde er therapie op therapie. Ik herstelde en voelde de kracht om door te gaan. Maar de klachten bleven. Ook was ik er altijd van overtuigd dat anorexia (of een andere eetstoornis) niet enkel in het ‘koppie’ gebeurd. Ik ben door de jaren heen gaan zoeken en leren. En steeds vaker zag ik mensen die als droom afvallen hadden en ook een goede motivatie. Maar ook mensen met anorexia of boulimea. Allemaal 100% overtuigd zeiden ze dat ze er 100% voor gingen. En dat was ook zo. Door al deze ervaringen en onderzoeken weet ik dat een eetstoornis niet enkel vanuit de mind komt. Het is een en en verhaal. Een verhaal die niet alleen bestaat uit een dieet of meer slagroom eten. Een verhaal dat niet enkel gebaseerd is op psychotherapie. Het is een combinatie van de juiste werking van jouw lichaam en de geest. En dan bedoel ik niet even niet eten of juist wel. Nee, hoe staat het met je hormonen? Hoe gaat het met je microbioom (darm)? Is je methylatie wel goed? Hoe ben je geboren? Zijn er trauma’s? En hoe ben jij opgevoed met eten? Zo zijn er tal van vragen waar wij stap voor stap naar kijken.
Samen met de klant kijk ik al deze facetten na, waarna wij een plan de campagne opstellen. Door een intensieve coaching op leefstijl, emotie en de goede balans in het lichaam gaan wij proberen alles in balans te krijgen. Nee, je bent niet zwak! Nee, je hebt motivatie! Het enige wat ik van jou verlang is vertrouwen in jezelf! Stop met al dat geld uitgeven! Stop met een wandelde caloriebom zijn! Stop met dat crashen! Samen gaan wij terug naar waar ons lichaam voor gemaakt is. Stap voor stap gaan wij op onderzoek uit. Soms moeten daar testen voor ingezet worden (bloed of ontlasting) en werk ik intensief samen met collega’s op diverse fronten.

Wat ga ik je leren?

Ben jij er helemaal klaar mee? Zoek je al jaren naar een oplossing, maar je weet niet hoe? Heb jij het idee dat eten op elke minuut van de dag een part van je is? Ben jij degene die met een tegenslag denkt: nu mag ik echt wel wat!? Of ben jij juist met een feestje degene die veel op het bordje legt?
Zullen wij dan eens samen afspreken? De combinatie tussen vele opleidingen als hormoontherapeut, orthomoleculair therapeut, therapeut emotie-eten en darmtherapeut in combinatie met mijn eigen levensles maken wellicht dat ik jou het eerste zetje kan geven om weer vriendjes te worden met eten. Samen gaan wij kijken waar bij jou de disbalans zit en welke overtuigingen er bij jou spelen.
=

Je angsten te leren aangaan en doorbreken

=

Meer zelfvertrouwen en liefde krijgen voor je lichaam

=

Inzicht krijgen hoe processen nu eigenlijk lopen in je lichaam

=

Je stemmetje op je schouder te leren omarmen

=

De cirkel waar je in zit te leren doorbreken

=

Dieper te durven kijken (en voelen) als je ooit hebt gedaan

=

Dat voeding weer te gaan leren zien als iets leuks

=

te gaan snappen welke voeding voor jou goed is

=

Dat snoepen ook gewoon mag

=

Dat je jezelf niet hoeft te straffen

=

Dat je lichaam als een soort tandwiel werkt

=

Verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen lichaam

=

En vooral te blijven wie je van binnen bent!

Wat zijn de kosten?

Klaar met zoeken? Klaar met altijd maar in je hoofd bezig te zijn met (niet) eten? Bel dan nu op voor de eerste stap! Samen gaan wij op zoek waar jij behoefte aan hebt!

EEN HOOP WORDT AL DUIDELIJK MET DE INTAKE. DIT IS ONZE UITGANGSPOSITIE. VOORAFGAAND AAN DE INTAKE ONTVANG JE EEN UITGEBREIDE VRAGENLIJST PER MAIL. HIERMEE KRIJG IK INZICHT IN DE KLACHTEN, ALGEHELE GEZONDHEID, HISTORIE EN VOEDING. ZO HEB IK AL EEN GOED BEELD VAN Je hulpVRAAG OM GOED VOORBEREID DE INTAKE IN TE GAAN.

TIJDENS DEZE INTAKE GAAN WE NOG VERDER IN OP DE KLACHTEN EN VRAGEN, WAARNA EVENTUEEL AANVULLEND ONDERZOEK NODIG IS. samen kijken wij welke testen nodig zijn en welke niet.

NADAT DIT IS UITGEVOERD EN IK ALLE GEGEVENS COMPLEET HEB, ZULLEN WE IN EEN VERVOLGCONSULT PLAN DE CAMPAGNE BESPREKEN.

DAARNA GAAN WIJ SAMEN KIJKEN HOEVEEL VERVOLGAFSPRAKEN ER MOGELIJK NODIG ZIJN. IN DE TUSSENTIJD HEB JE NATUURLIJK ONDERSTEUNING VIA DE MAIL OF APP  EN ONTVANG je REGELMATIG LEUKE RECEPTEN, TIPS, QUOTES EN HEB JE DE BESCHIKKING TOT EEN GROTE DATABASE MET VEEL INFORMATIE EN STA IK VOOR Jou kLAAR!

MIJN MISSIE IS OM Je BIJ DE HAND TE PAKKEN EN STAPJE VOOR STAPJE TE BEGELEIDEN  EN DE LEEFSTIJL TE KIEZEN DIE BIJ Jou PAST. IK KIJK DUS HEEL GOED WELK TEMPO ER BIJ IEMAND PAST I.P.V. EEN KANT EN KLAAR PLAN OM EEN SNEL RESULTAAT TE BEHALEN.  WE ZORGEN ER samen jVOOR DAT VERANDERINGEN blijvend gaan worden.  WE GAAN AAN DE GANG MET DE VERSCHILLENDE FACETTEN ALS VOEDING, BEWEGING,  hormonen, neurotransmitters, ADEMHALING, DARMFLORA, SPIJSVERTERING, STRESSREDUCTIE EN SLAAP. 

€120,- INTAKE INCL. UITWERKEN PLAN EN ADVIES     

    € 45,- PER NACONSULT 1/2 UUR
€ 85,- PER NACONSULT 1 UUR
   € 79,- PER NACONSULT BIJ 6X PAKKET
   € 45,- AANVRAAG EN UITWERKEN LABONDERZOEK             

IK BEREKEN GEEN EXTRA KOSTEN VOOR BEANTWOORDEN MAIL EN TELEFOON.

CALL TO ACTION!
EEN GROOT DEEL KAN OOK NOG VERGOED WORDEN IN DE AANVULLENDE VERZEKERING! 

 

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan!

ADRES

 

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

 

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

 

 

CONTACT

+3161253001

info@ankamertens.nl

info@ankamertens.nl

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang tevens onze handige foodplanner volledig gratis!