Kerst moet voor iedereen een samen zijn!

                        Kerst en samen zijn... De donkere dagen zijn weer aangebroken. Zittend op de bank, omgeven door een mooi lief gezin dacht ik terug aan vorig jaar. Wat vond ik het een eer om zoveel kleine kinderen blij te mogen maken met cadeautjes. Kinderen...

Hoe vaak ga jij autoracen?

                                  Kun jij nog ontstressen? Een gewone zondag. Zo zondag dat de zon door de boom schijnt en wij een lekkere wandeling in het bos maken. Maar ook zo zondag waar ik complete onrust voel. Ik snap waarom. Want er is rust. En laat nu net...

Papa en Mama kussen: ieuwwww….

Waarom knuffelen zo goed is.... Het was eens zo romantisch moment. Nou ja, eigenlijk was het anders. We liepen daar met onze sexy wandelschoenen en te oude broeken wadden te lopen. Elke vakantie ren ik als een gek met mijn telefoon achter iedereen aan om een leuke...

Mijn kijk op mijn verleden en het heden van mijn cliënt…

Wat was Nora een mooi meisje; net zoals de rest..... Gisteren kreeg ik, heel lief en meteen confronterend, de vraag hoe ik dacht over het artikel wat was verschenen in de Volkskrant.  3 van klanten, 1 van mijn dochter en ik kreeg een belletje van een kinderarts...

De visser die niet stresst…..

De man en zijn vishengel zorgde voor heel veel besef Half zeven en ik ben wakker. Hop eruit. Ja half zeven op vakantie! Suus had namelijk gevraagd om een ochtendwandeling te maken door de Slufter. Waar ik eerst wandelend op mijn mobiel zou hebben gelopen bleef deze...

Insuline: ook een hormoon

Hormonen: eigenlijk hoort het een heel natuurlijk proces te zijn. Maar jammer genoeg werkt dit voor velen niet meer zo. We voelen ons moe, kunnen onze partner wel iets doen of hebben constante trek naar alles wat naar zoet (of zout) proeft. En dan versta ik onder...

Het was zoals het was en het is zoals het is

En toen kwam hij weer een keertje langs....... "He jij daar....klein, stom, maar ook zo lief monster." Daar was je weer even op bezoek! Je zat op mijn schouder en ik moest je na een paar weken toch echt zeggen dat het weer even tijd was om naar huis te gaan. Logeetjes...

Neurotransmitters: je kunt de boom in!

Je kunt de boom in! "Anka hoe kan dit nu?" "Op vakantie val ik altijd af!""En daarbij slaap ik ineens wel goed!" Deze vraag is een veel voorkomende vraag zo net na de vakantie. Mijn vraag is dan altijd hoe het met hun stress was daar op het strand. Natuurlijk krijg je...

Ik heb de oplossing in mijzelf gevonden!

Ik neem jullie mee terug naar eind 2017. Was te zwaar, zat niet lekker in mijn vel, was hormonaal een wrak en had vreselijk pijn onder in mijn rug en heupen. Daarnaast  slikte ik twee tot drie diclofenac op een dag om de pijn onder controle te houden. Ik volgde Anka...

Als je 40 wordt met downs, maar vooral ups!

Zo ben ik aan het werken en zo heb ik vakantie.... En zo sta ik de was te doen en zo sta ik met een glas wijn. Zo ben ik een stuiterbal en zo zit ik heel relax achter de laptop. En 'zo' gaat heel het leven. Met ups and downs. Wat heb ik een down gehad zeg! Niet...

Als je het idee hebt dat je in een achtbaan zit…

Soms is een achtbaan zo vet...en soms kom je er kotsmisselijk uit! En toen was het al weer weekend. Ik zat al in een rollercoaster, maar de drie dubbele looping had ik nog niet gehad. Nou, deze heb ik de aflopen weken meegemaakt! En niet 1 keer, niet 2...maar heel...

Jicht: het zijn net naaldjes….

  Regelmatig krijg ik iemand met veel pijn op consult. Zo kwam een aantal maanden geleden Peter bij mij binnen. Hij had al jaren pijn. Veel pijn! Was ook te zwaar, had bloeddrukverlagers, was moe en at niet zoals moest. Ook waren de maag en darmen van slag. Maar...

Het meisje met anorexia…

Anorexia en tweede paasdag. Zie jij een verband? Ja, ik zeker. Elk jaar weer. Het is tweede paasdag nu ik dit typ. Wat was het fijn afgelopen dagen. Omringt door familie en lieve vrienden waren het dagen waar het gewoon goed was. Waar ik vroeger heel erg bang was voor...

Wat was er eerder de kip of het ei?

Wat is er nu eerder het kip of het ei? Begin januari kwam Mevrouw D. uit Riel bij mij op consult. Ze was er klaar mee. Jaren had ze last en niemand wilde haar aanhoren. Ze was boos en opstandig. Ze was zelf al een lange tijd op zoektocht geweest in de boeken en was er...

Is perfect zijn wel zo goed? Is een Quick start wel ok?

Geloof jij in Quick fix? Ik niet...Misschien wel in een Quick start! Ik sta er altijd versteld van hoe mooi jij het allemaal weet te verwoorden.Zeer interessant,zou ook graag die klik willen met het stoppen met te veel eten en snoepen,maar de knop is nog nergens te...

ADRES

 

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

 

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

 

 

CONTACT

+3161253001

info@ankamertens.nl

info@ankamertens.nl

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang tevens onze handige foodplanner volledig gratis!