Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. Daarom start Praktijk IK! nu samen met de overkoepelende beroepsvereniging de ‘Summer Proef Weken’. IK! houdt gedurende 10 weken, 10 challenges om mensen te laten zien hoe ze stap voor stap een gezonder eet- en beweegpatroon kunnen creëren. De Summer Proef Weken loopt tot 7 juli. En later instappen kan altijd!

10 weken, 10 challenges

Tijdens de challenges gaan mensen een week lang aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die mensen kunnen zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo wil ik mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken.

Persoonlijk advies
Ook bied ik  individuele/groepsbegeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de Summer Proef Weken hebben wij op dit moment een speciaal aanbod. Start nu met het 10 wekenprogramma en krijg 50 euro korting! Stuur snel een bericht voor een gratis kennismakingsgesprek!

Komende weken houden we 10 challenges die bijdragen aan een gezondere leefstijl. Download onze gratis printable (klik hier) met een overzicht van de challenges en doe mee!